gereRichard Gere die sinds april een relatie had met Padma Lakshmi, is weer vrijgezel. Ze hebben naar de geruchten gaan samen besloten een punt achter hun relatie te zetten. Gere die 65 is had een relatie met de 44 jarige presentatrice van het programma Top Chef.

De carrière

De carrière van de twee zou ook een grote reden zijn geweest om te besluiten een einde te maken aan hun relatie. Ze zijn beide erg druk met werk en doen beide hun werk erg graag. Dit moet geen reden zijn om een relatie op een laag pitje te houden. De twee zullen verder gaan als goede vrienden.

Scheiding

Richard Gere was onlangs gescheiden van Carey Lowell met haar was hij maar liefst 11 jaar getrouwd. De breuk was echter een goede inlevingsbron voor zijn laatste film Time Out Of Mind, hierbij speelt Gere een dakloze man. Dit huwelijk is op de klippen gelopen door verschillende leeftstijlen naar de geruchten gaan. Waar zijn ex vrouw gek was op mensen en om onder de mensen te zijn is Gere zelf gek op zijn privacy en brengt hij graag zijn tijd alleen door. Door de scheiding is hun mansion in the Hamptons te koop gezet voor het luttele bedrag van $ 65 miljoen.